Luchthavenvervoer

AlphaCab verzorgt voor u het vervoer van uw medewerkers en/of gasten van of naar elke luchthaven van Europa. Onze professionele chauffeurs worden zelfs automatisch op de hoogte gebracht van eventuele vertragingen door ons innovatief systeem waardoor u zeker blijft van vervoer en geen onnodige wachttijd hoeft te betalen.

Taxi

Voor uw vervoer naar een restaurant kan u op AlphaCab rekenen. Uw chauffeur blijft op u wachten of komt u terug ophalen op het afgesproken uur en aan de hand van onze applicatie kan u via uw smartphone zien waar uw chauffeur precies staat. Zo bent u altijd gerust en zeker van uw vervoer.

Zakelijk

Met AlphaCab kan u rekenen op een stabiele en trouwe partner voor al uw vervoer. Onze professionele chauffeurs zorgen voor u zodat u zich kan concentreren op belangrijkere taken. Ook met de gratis wifi in onze wagens kan u veilig en snel surfen.  

Incentives

AlphaCab verzorgt graag het vervoer voor uw teambuilding event of incentive maar zelfs voor het organiseren van uw event kan u terecht bij AlphaCab. Samen met onze partners hebben wij de nodige kennis en vaardigheden om u bij te staan voor elke opdracht.

Pakketten

Wanneer u nood heeft aan vervoer van goederen tot 500kg, kan AlphaCab u ook verder helpen. Door beroep te doen op onze expressdienst, hebben wij een voertuig voor u beschikbaar binnen het uur.

Recepties

Op een receptie kan al eens een glaasje gedronken worden. Wij zorgen er dan ook graag voor dat u zonder risico en veilig terug naar huis kan. Bij Alphacab reserveert u uw vervoer en kan u zelfs een melding krijgen wanneer uw chauffeur klaar staat voor u. Op deze manier hoeft u niet buiten te wachten.