Luchthavenvervoer

Wat moet u doen voor uw luchthavenvervoer te reserveren?

Vraag uw vervoer aan

Aan de hand van onze online prijslijst kan u snel en eenvoudig uw reservatie plaatsen. Uw aanvraag zal de eerst volgende werkdag worden behandeld. Dit kan natuurlijk ook via mail op info@alphacab.be. U kan via deze weg natuurlijk ook vragen voor een prijsofferte. Wij rijden vanuit elke gemeente van Limburg naar alle luchthavens van Europa.

De behandeling van uw aanvraag

Zodra uw aanvraag bij ons is binnengekomen, gaan wij deze inboeken in onze planning. Op deze manier krijgen wij zicht of wij deze rit voor u kunnen uitvoeren. Hierna krijgt u van ons een bericht met de definitieve prijs van uw vervoer, alsook de vraag om een toelating getekend terug te sturen naar ons. Dit document is nodig bij eventuele controle onderweg. Het is echter ook mogelijk dat de chauffeur aan u zal vragen dit document te ondertekenen voor hij kan vertrekken. Wanneer u akkoord gaat met de offerte, laat u dit aan ons weten. Hierna bevestigen wij uw rit en krijgt u van ons uw voucher toegestuurd. Op deze voucher staat dan alle nodige informatie om uw reis zonder stress te laten verlopen (noodnummer, meetingpoint,...).

Uw chauffeur

Uw vervoer naar de luchthaven is steeds zonder andere personen, de wagen is alleen voor u en uw gezelschap. Zo weet u dat u nooit langer dan nodig in de wagen moet blijven zitten en altijd rechtstreeks naar de luchthaven of naar huis wordt gebracht. Uw chauffeur helpt u trouwens graag met uw bagage. De chauffeur zal u vragen om zowel uw heen als uw terugrit (indien deze er is) af te rekenen bij de heenrit.