Taxi

Hoe krijgt u een taxi in Hasselt?

Bel ons! 0492/976.976

Wanneer u telefonisch contact met ons opneemt krijgt u meteen, afhankelijk van het tijdstip van de dag, een medewerker of chauffeur aan de lijn. Zij zullen u dan de nodige vragen stellen om zo snel mogelijk een taxi bij u te krijgen. Onze chauffeur of medewerker zal u proberen zo goed mogelijk in te lichten over eventuele wachttijden. U kan ook altijd uw vervoer (minstens 1 werkdag op voorhand) reserveren via mail of via onze website.

Uw vervoer

Na uw telefoontje zal een taxi meteen naar uw gevraagde locatie gestuurd worden. U kan uw taxi en uw chauffeur altijd herkennen aan de groene kleur van de lamp of het herkenbare uniform van de chauffeur. Wanneer u moeite heeft met uw taxi te vinden, mag u natuurlijk altijd opnieuw contact met ons opnemen. Wij zullen u dan zo goed mogelijk proberen verder te helpen.  

Afrekenen

Bij de aankomst op uw bestemming zal de chauffeur u vragen om af te rekenen. Dit kan zowel contant als met de meeste bankkaarten. Voor verre ritten is het mogelijk dat de chauffeur een voorschot aan u zal vragen alvorens de rit start.